header-background

Biohemija

Urin analizatori

Yunycom Vam sa ponosom predstavlja asortiman automatskih analizatora kompanije Sysmex koji su poslednja reč u automatskoj analizi urina.

Proizvodi

Sysmex UN-Serija

Sysmex nudi potpuno automatizovano rešenje za analizu urina na najvišem nivou. Pregled nativnog urina bez pred tretmana eliminiše poznate uzroke grešaka koje se uvek javljaju kod tradicionalnog pregleda sedimenta urina. Potpuna automatizacija omogućava samostalno analiziranje uzoraka uz zavidno „walk-away“ vreme i povećava produktivnost laboratorije.
Novi analizatori UF-5000 i UF-4000, zasnovani na renomiranoj Sysmex tehnologije fluorescentne flow-citometrije sa mogućnošću analiziranja telesnih tečnosti koja je korisna za laboratorije svih veličina.
UC-3500 je potpuno automaziovan analizator za hemijski pregled urina koji koristi test trake sa analizama i za kreatinin i mikroalbumin pored regularnih analiza. Za laboratorije manjeg kapaciteta prava opcija je poluautomatski analizator UC-1000 kao integrisan ili odvojen sistem.
Ponudu kompletira jedinica za digitalno slikanje UD-10 omogućava laku i jednostavan put od urzorka urina do digitalne slike.

› više informacija

Sysmex UC-1000

Sysmex UC-1000 je poluatuomastki čitač urin traka. Pored izuzetne brzine (480 test traka na sat) može da se pohvali i izuzetno intuitivnim softverom, mogućnošću povezivanja i slanja rezultata u LIS, dva tipa tračica za urin (sa 10 i 12 parametara) kao i bazom podataka od 5000 rezultata.

› više informacija

Brendovi

Sysmex

Sysmex je japanska kompanija koja postavlja nove standarde u hematologiji preko 50 godina. Spada među najveće dijagnostičke kompanije na svetu. Deo Sysmex filozofije je posvećenost inovacijama i novim naučnim saznanjima.
vise informacija