header-background

Biohemija

Hematoloski analizatori

Yunyucom je ponosni dugogodišnji partner kompanije Sysmex iz Japana koja je apsolutni svetski lider na polju hematologije kako svojom jedinstvenom, inovativnom tehnologijom fluorescentne flow-citometrije tako i zastupljenošću na globalnom nivou.

Proizvodi

Sysmex XN serija

XN serija hematoloških analizatora postavlja nove standarde u hematologiji. Potpuno skalabilni i modularni hematološki analizatori. Koncept XN serije se posebno fokusira na potrebe korisnika. Sada je zaista moguće kreirati konfiguraciju hematološkog analizatora u skladu sa Vašim potrebama. XN je pogodan za laboratorije različite organizacije, veličine i obima posla. Moguće je odabrati različite kliničke parametre (Ret, Ret-He, PLT-F, IPF, BF, WPC), konfiguracije za povećanje produktivnosti (brzina od 100-900 uzoraka/h) i profesionalne servise (za potrebe akreditacije, sledljivosti podataka, tumačenja rezultata, kontrole kvaliteta), u skladu sa potrebama laboratorije. Štiti Vaša početna ulaganja. XN je spreman za budući rast Vaše laboratorije. XN je spreman za sve patološke uzorke 24/7. Opciono specifični testovi za laboratorije sa specifičnim zahtevima.

› više informacija

Sysmex XN-L serija

XN-L serija omogućava analizu pojedinačnih uzoraka u otvorenom modu i zatvorenom modu, kao i sa automatskim Rerun/Reflex semplerom. Poseduje potpuno integrisan IPU (information-processing unit) uključujući i LCD „touchscreen“ ekran u boji, tako da nije potreban poseban računar za rad na aparatu. Koristi dokazanu Sysmex tehnologiju fluorescentne protočne citometrije, hidrodinamičkog fokusiranja i SLS metod bez cijanida za određivanje hemoglobina. Spreman za budućnost, može biti unapređen novim kliničkim i produktivnim vrednostima.

› više informacija

Sysmex XP-300

XP-300 je automatski 3-part diff hematološki analizator – sjajan izbor za laboratorije kojima je potreban robustan i pouzdan analizator sa rezultatima visokog kvaliteta. Pored dokazanih uspešnih karakteristika svojih prethodinika, on nudi niz novih funkcija koje unapređuju rad laboratorije, kao što su ekran osetljiv na dodir i jedinstven sistem upravljanja reagensima.

› više informacija

Brendovi

Sysmex

Sysmex je japanska kompanija koja postavlja nove standarde u hematologiji preko 50 godina. Spada među najveće dijagnostičke kompanije na svetu. Deo Sysmex filozofije je posvećenost inovacijama i novim naučnim saznanjima.
vise informacija