header-background

O nama

Yunycom d.o.o. Beograd je 1990. god. osnovano kao privatno preduzeće i od tada razvija svoje poslovanje u oblasti uvoza, izvoza i distribucije medicinske opreme, dijagnostičkog materijala i kozmetičkih proizvoda i usluga.

Glavna delatnost firme Yunycom bazirana je na polju medicine, farmacije i kozmetike.

Kao jedan od najvećih uvoznika medicinske opreme i dijagnostičkih materijala, Yunycom važi za lidera na tržištu Srbije kada je u pitanju trgovina medicinskom opremom. Uvozimo neophodan material koji se koristi u biohemiji, hematologiji, transfuziji, mikrobiologiji, fizikalnoj terapiji, kardiologiji.

Na obostrano zadovoljstvo negujemo poslovnu saradnju sa oko 35 različitih proizvođača i preko 2.000 različitih kupaca na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Svi proizvođači sa kojima naša firma ima dugogodišnju poslovnu saradnju su stabilne i jake kompanije, a više od polovine njih pružaju podršku od samog osnivanja Yunycoma. Glavni kupci sa kojima Yunycom takođe ima uspešnu poslovnu saradnju dugi niz godina su medicinske ustanove (bolnice, klinički centri, privatne klinike, domovi zdravlja), farmaceutski instituti, proizvođači hrane i pića, instituti za kontrolu kvaliteta namirnica i prehrambenih proizvoda, zdravstveni sistemi vojske i mnogi drugi korisnici.

Yunycom kompaiju čini tim isključivo profesionalnih visoko obrazovanih zaposlenih različitih struka (medicina, farmacija, ekonomija, elektrotehnika, pravo…)

 

Politika kvaliteta

Politika integrisanog sistema menadžmenta je usklađena sa poslovnom politikom preduzeća i primenjuje se da bi se potpuno zadovoljili svi zahtevi i potrebe korisnika iz čega proizilazi poslovni uspeh, dalji razvoj preduzeća, zadovoljena potreba zaposlenih, društvenih interesa i unapređenje sistema zaštite životne sredine.

Yunycom kao firma je posvećen unapređenju kvaliteta na svim poljima. Sve ove principe sprovode svi zaposleni primenom i stalnim razvojem Integrisanog sistema menadžmenta usklađenim sa standardima o čemu svedoče i sertifikati ISO 9001_2015 i ISO 14001_2015.