header-background

Prodajni program

Yunycom u svom prodajnom programu sadrži rešenja za biohemijske, hematološke i imunohemijske laboratorije od malih analizatora do velikih sistema. Može se pohvaliti i najširim prodajnim programom u mikrobilogiji. Kompletnu ponudu zdravstvenim ustanovama upotpunjava širok spektar testova za transfuziološke laboratorije. Pored toga, Yunycom nudi rešenja na polju kardiologije i medicinske kozmetike.

Biohemija

Yunycom se od 1990. godine bavi invitro dijagnostikom u biohemiji i ima jednu od najboljih i najkompletnijih ponuda automatskih i poluautomatskih analizatora za sve tipove laboratorija. Yunycom Vam pruža kompletno rešenje za sve potrebe Vaše laboratorije.

› više informacija

Mikrobiologija

Yunycom nudi širok izbor automatskih i manuelnih metoda za mikrobilioške analize kako za kliničke laboratorije tako i u industriji. Nudimo proizvode Francuske kompanije BioMerieux, apsolutnog lidera na svetskom nivou na polju mikrobiologije.

› više informacija

Transfuziologija

Ponuda Yunycoma u transfuziologiji obuhvata kese za uzimanje krvi, testove za ispitivanje transmisivnih bolesti, velike sisteme za imunohemijsko određivanje parametara, ELISA testove kao i point-of-care aparat za određivanje hemoglobina i hematokrita.      

› više informacija

Anti-aging

Yunycom je ponosni zastupnik kompanije Teoxane. U pitanju je švajcarska kompanija koja u svojim laboratorijama prioizvodi medicinsku kozmetiku najvišeg kvaliteta i uvodi inovacije na polju anti-aging tehnologije.

› više informacija