Prodajni program

Transfuziologija

Ponuda Yunycoma u transfuziologiji obuhvata kese za uzimanje krvi, testove za ispitivanje transmisivnih bolesti, velike sisteme za imunohemijsko određivanje parametara, ELISA testove kao i point-of-care aparat za određivanje hemoglobina i hematokrita.

 

 

 

 

Proizvodi

Diagast Qwalys 3

Qwalys 3 je nova generacija potpuno automatizovanih sistema za imunohematološka testiranja prilagođenih radu sa velikim brojem uzoraka. Qwalys 3 je jedini sistem u svojoj klasi koji koristi E.M. tehnologiju, inovativnu nanotehnologiju koja se zasniva na magnetizaciji eritrocita.
Sa veoma velikim protokom testova i najvećim kapacitetom punjenja ikad dizajniranim, Qwalys 3 postavlja standarde za banke krvi, transfuziološke centre i bolnice, sa mogućnošću izvođenja od 10 000 do 100 000 testova godišnje.

› više informacija

DiaSorin Liaison XL

Liaison XL je automatski imunohemijski analizator najnovije generacije. Veoma je jednostavan za korišćenje i izuztetno je brz. Poseduje jednu od najširih paleta testova na tržištu, posebno fokusiran na specijalizovanu dijagnostiku. Radi na principu hemiluminscencije. Idealan za laboratorije srednjeg i velikog kapaciteta. Brzina do 180 testova na sat. Ima preko 110 različitih testova u ponudi.

› više informacija

JMS kese za krv

JMS proizvodi kese za krv od 1969 godine i ima dugogodišnju impresivnu reputaciju kao pouzdan proizvođač superiornog kvaliteta.

› više informacija

Murex testovi

Diasorin je svetski renomirani proizvođač ELISA i CLIA testova za detekciju krvlju prenosivih bolesti u krvi davalaca, kao i automatizovane opreme namenjene testiranju krvi davalaca (ELISA procesor ETI-MAX i CLIA procesor Liaison XL).
Murex ELISA su testovi visoke senzitivnosti i specifičnosti, namenjeni testiranju krvi davalaca pomoću poluautomatske opreme (ELISA čitač i ispirač) ili automatskih ELISA procesora.

› više informacija

EKF Hemo control

Hemo Control firme EKF dijagnostika je point-of-care analizator hemoglobina koji izdaje kvantitativan rezultat hemoglobina laboratorijskog kvaliteta. U pitanju je kompaktan analizator sa punjivom baterijom (100 sati). Rezultat je dostupan u roku od 25-60 sekundi sa nepreciznošću merenja od CV<2%. Potrebna je veoma mala količina uzorka (8µL).
Hemo Control se koristi u transfuzijama krvi, bolnicama, ali i doktorskim ordinacijama kao rutinski skrinig test anemije. Savršen je analizator kako za stacionar, tako i za mobilne jedinice zbog svog ekrana sa pozadinskim osvetljenjem, holderom za kivete koji se lako montira i integrisanom punjivom baterijom.

› više informacija

Brendovi

Diagast

Diagast pomaže zdravstvenim radnicima da pomognu produženje života. Diagast obezbeđuje najbolju tehnologiju utvrđivanja krvnih grupa i time doprinosi smanjenju grešaka pri tansfuzijama.
vise informacija

Murex

Murex je renomirani brend na tržištu transfuziološke dijagnostike. Murex ELISA su testovi visoke senzitivnosti i specifičnosti, namenjeni testiranju krvi davalaca pomoću poluautomatske opreme (ELISA čitač i ispirač) ili automatskih ELISA procesora.
vise informacija

DiaSorin

DiaSorin je Italijanska multinacionalna grupacija koja je globalni lider na polju in vitro dijagnostike. Preko 40 godina DiaSorin proizvodi dijagnostičke testove za širok spektar kliničkih polja. DiaSorin nudi najširu paletu specifičnih testova na tržištu imunodijagnostičkih rešenja.
vise informacija

JMS

JMS proizvodi kese za krv od 1969. godine i ima dugogodišnju impresivnu reputaciju kao pouzdan proizvođač superiornog kvaliteta.
vise informacija

EKF diagnostics

EKF je proizvođač point-of-care analizatora. Kao lider na polju POCT EKF nudi testove na glukozu, laktat, hemoglobin, HbA1c...
vise informacija